NUES lanserer ny anbefaling om eierstyring og selskapsledelse

Den nye anbefalingen presenteres på Forum for eierstyring og selskapsledelse torsdag 14. oktober 2021. Forum holdes digitalt og er åpent for alle. Det er gratis å delta.

Forumet avholdes kl. 09:00-10:00.

Program

Lansering av den nye utgaven av anbefalingen, ved Christina Stray, NUES’ leder og Norske Finansanalytikeres Forenings representant i NUES

Nues logo.PNG

Kommentarer til den nye utgaven av anbefalingen:

NUES anbefalingen for en institusjonell investor, ved Hans Thrane Nielsen, kapitalforvalter Storebrand

Bærekraft i Veidekke, ved Lars Erik Lund, konserndirektør strategi og bærekraft, Veidekke

Meld deg på NUES Forum

Du vil få en bekreftelse i e-post med kalenderinnkalling og påminnelse når Forum nærmer seg.

Den nye utgaven av anbefalingen vil være tilgjengelig på NUES’ nettside 14. oktober.

Om NUES

NUES har åtte medlemmer: Den norske Revisorforening, Eierforum, Finans Norge, Norske Finansanalytikeres Forening, Næringslivets Hovedorganisasjon, Oslo Børs, Pensjonskasseforeningen og Verdipapirfondenes forening.

Les mer om NUES.