Banktjenester

Vår svært gode avtale med Danske Bank gir deg som medlem boliglån til 2,67 % rente. Renten er 2,57 % om du er under 34 år eller 2,62 % om du har lav belåning på boligen din.

Ekstra lav rente til deg med lav belåning på boligen

Danske Bank har nettopp lansert Boligkreditt 45 % - et rammelån som er tilpasset deg med lav belåning i egen bolig. Som medlem i Revisorforeningen får du en svært gunstig rente – 2,62 % nominelt.

Flytter du boliglånet ditt fra annen bank til Danske Bank, slipper du etableringsgebyr, samtidig som banken hjelper deg med det praktiske med flytting av lånet.

Det samme gjelder om du har lån til fritidsbolig.

Skreddersydd rådgivning

Du får prioritet på rådgivning, enten på nettmøte, via telefon eller i filial. Stor fleksibilitet på tidspunkt, og skreddersydd rådgivning der rådgiver tar en totalgjennomgang av økonomien (finansiering, sparing, investering, pensjon, arv osv.).

Danske Bank har også en god Privat Banking-tjeneste for deg som har behov for det.

Mer informasjon om avtalen finner du på medlemssidene hos Danske Bank.