Bankavtalen med Danske Bank

Vår svært gode avtale med Danske Bank gir deg som medlem boliglån til 1,32 % rente. Er du under 34 år er renten er 1,22 %.

Revisorforeningen har forhandlet frem en veldig god avtale for deg som er medlem, og en av fordelene med en slik kollektiv avtale er at du som kunde ikke trenger bekymre deg for om du har en god deal med banken.

Du trenger ikke mase på banken for å nyte godt av rentenedsettelser, de skjer automatisk.

Danske Bank har som mål å alltid være konkurransedyktig på pris, så også på fastrente, du finner til enhver oppdaterte prislister på danskebank.no/revisorforeningen

Skreddersydd rådgivning

Du får prioritet på rådgivning, enten på nettmøte, via telefon eller i filial. Stor fleksibilitet på tidspunkt, og skreddersydd rådgivning der rådgiver tar en totalgjennomgang av økonomien (finansiering, sparing, investering, pensjon, arv osv.).

Danske Bank har også en god Privat Banking-tjeneste for deg som har behov for det.

Mer informasjon om avtalen finner du på danskebank.no/revisorforeningen