Banktjenester

Vår svært gode avtale med Danske Bank gir deg som medlem boliglån til 1,40 % rente. Er du under 34 år er renten er 1,30 %.

Flytter du boliglånet ditt fra annen bank til Danske Bank, slipper du etableringsgebyr, samtidig som banken hjelper deg med det praktiske med flytting av lånet.

Det samme gjelder om du har lån til fritidsbolig.

Blant markedets aller beste tilbud på fastrente

Fastrente får du fra 1,69 % (nom.) med tre års bindingstid!

Danske Bank tilbyr nå deg som er medlem i Revisorforeningen en av markedets beste tilbud på fastrente, både med tre, fem og ti års binding. Bankens rådgivere hjelper deg med råd og oppfølging.

Skreddersydd rådgivning

Du får prioritet på rådgivning, enten på nettmøte, via telefon eller i filial. Stor fleksibilitet på tidspunkt, og skreddersydd rådgivning der rådgiver tar en totalgjennomgang av økonomien (finansiering, sparing, investering, pensjon, arv osv.).

Danske Bank har også en god Privat Banking-tjeneste for deg som har behov for det.

Mer informasjon om avtalen finner du på medlemssidene hos Danske Bank.