Digitaliseringstoget går. Er du forberedt?

Bransjen digitaliseres raskt. Det haster med å ta tak i digitaliseringsutfordringene og orientere seg om mulighetene og løsningene som finnes. Revisorforeningens Digitaliseringsakademi, nå med nytt og forbedret program, er en veldig god start.

DA kull 4 - IMG_9671 (2).jpg
Stort engasjement under gruppediskusjonene på kull 4 av Digitaliseringsakademiet.

Digitaliseringsakademiet får svært gode tilbakemeldinger. Akademiet er laget for deg som jobber i revisjon. Det skal inspirere, motivere, bevisstgjøre og øke din kunnskap om utfordringer, muligheter og løsninger, alt i et praktisk og nyttig format.

Sagt om DA.PNG

To gjenstående akademier i år

I høst/vinter avholdes det ytterligere to akademier, begge i Oslo, hver med fire dagssamlinger:

Meld deg på nå! Kull 5 er snart fullt, kull 6 ble nylig åpnet for påmelding.

I Revisjon Sør deltar alle ansatte

Revisjon Sør AS i Kristiansand er Sørlandets største uavhengige revisjonsfirma, med 23 ansatte. Partner Hans Olav Homme er ikke i tvil om viktigheten av å delta på Digitaliseringsakademiet.

IMG_0097 (2).jpg
En blid gjeng fra Revisjon Sør i Kristiansand på Digitaliseringsakademiet. Fra venstre Leif Sture Sørensen, Elke Schütt, Hans Olav Homme, Margit Solheim Friestad og Hege Seland Aurebekk.

- I Revisjon Sør har vi valgt å tilby alle ansatte å delta på Digitaliseringsakademiet fordi vi ønsker at våre revisorer skal følge med i tiden, være fremoverlente og få innblikk i hva som skjer i markedet for regnskap og revisjon.

DA_Instagram_bilde.jpg

Vi mener det er avgjørende at alle ansatte har riktig kompetanse til å utføre en effektiv revisjon og for å ivareta våre kunder på en god måte. Da er det viktig å kjenne til arbeidsverktøy og systemer som finnes på markedet i dag, og kunne ta disse i bruk, sier Hans Olav Homme.

- De som har deltatt på Digitaliseringsakademiet kommer hjem med ny kunnskap, og kurset gir bra innsikt i hva som rører seg i markedet. Kurset er noe annet enn tradisjonelle fagkurs og gir inspirasjon til å utvikle seg og se muligheter i ny teknologi og økt kompetanse, sier Homme.