Excel – Pivottabeller for viderekomne - eKurs

timer

Etterutdanning revisor:

Etterutdanning regnskapsfører:

  • -

Priser

Pris:

Medlem: kr 1 400

Andre: kr 1 950

ReKomp: kr 0

eKurs

Pivottabeller er den kraftigste funksjonen i Excel, og mer avanserte analysemuligheter er bare noen få klikk unna når pivottabellen først er på plass. Vi går gjennom hvordan du kan bruke pivottabeller til inngående analyser med eksempler fra hovedbok og reskontro. I kurset benyttes engelsk versjon av Excel. Kurset er publisert i samarbeid med RSM Norge AS i 2021 og gir etterutdanningstimer kun én gang.

Mål med kurset

Gjøre deg i stand til å bruke pivottabeller for inngående analyser av hovedbøker og andre transaksjonsdata.

Målgruppe

Alle som bruker pivottabeller regelmessig, men som trenger litt påfyll for å bruke pivottabeller til å gjøre mer inngående analyser.

Kursinnhold

Bruk av pivottabeller til inngående analyser med fokus på filtrering, feltinnstillinger og beregninger i pivottabellen.

Kursform

eKurs med praktisk gjennomgåelse og oppgaver.

Faglig og teknisk brukerstøtte

Har du spørsmål til kurset, kan du kontakte vår faglige veiledningstjeneste. Ved behov for teknisk brukerstøtte kan du kontakte Mats Jakobsen på sms 979 80 031 eller e-post mats@videoforweb.no.

Kursavgiften inkluderer tilgang til eKurset for én person til 31.12. i det året en kjøper kurset, samt kursmateriell (pdf) tilsendt elektronisk. 

Systemkrav   

Løsningen støtter de mest brukte nettlesere og de fleste håndholdte enheter. Anbefalt linjehastighet er minimum 2 mbit nedlastning.

Les mer

Foredragsholder

Erik Warmestad

Statsautorisert revisor
RSM Norge AS