Praksismedlemskap – gratis ut året!

Også du som jobber i revisjon og som ikke har revisorutdanning, kan nå bli praksismedlem i Revisorforeningen. Melder du deg inn før 31. desember slipper du å betale for medlemskapet i 2019!

Hvem kan bli praksismedlem?

Er du revisor i praksis, eller ansatt i et revisjonsselskap som revisormedarbeider eller administrasjonsmedarbeider, kan du bli praksismedlem i Revisorforeningen. Du får tilgang til vår faglige spørretjeneste og alle fordelene som andre medlemmer har, bortsett fra stemmerett på generalforsamlingen.

Praksismedlemskapet er ikke tidsbegrenset, men hvis du får godkjenning som revisor, må du gjøre om på medlemskapet.

Tilbudet gjelder til 31. desember 2019.

Les mer om medlemskap i Revisorforeningen. Innmelding som praksismedlem gjør du enkelt på våre nettsider. Vi ser frem til å motta din innmelding!

Gratis praksismedlemskap i Revisorforeningen til 31122019.jpg

Kontakt oss hvis du har spørsmål om vårt praksismedlemskap!