Om oss

”En relevant og fremtidsrettet bransje som bidrar til tillit, effektivitet og en bærekraftig verdiskapning i samfunnet og næringslivet.”

DnR mener

• Utvalg på ville veier

Ekspertutvalget som i dag la frem forslag til momsreform, har valgt ikke å forholde seg til virkeligheten. Forslaget er politisk urealistisk og derfor irrelevant, mener Revisorforeningen.

15.05.2019

• Total avsporing i Regjeringens forenklingsarbeid

Skattedirektoratet har gitt ut en veiledning som ytterligere strammer inn og kompliserer regelverket for ansattfordeler og -rabatter. - Totalt ubegripelig at en regjering som hevder de vil forenkle hverdagen for næringslivet, lar slikt passere, mener Revisorforeningen.

08.05.2019

• Svake systemer skaper skurker

Tillit skaper velstand og økonomisk vekst. Stortinget er utrolig nok selv i ferd med å løse opp limet som holder den norske velferdsmodellen sammen. Det er tid for revisjon.

13.04.2019

• Fiktive reiseregninger på Stortinget: en veldig alvorlig sak

Aftenposten avslørte 10. april at Aps Hege Haukeland Liadal har krevd tusenvis av kroner fra Stortinget for en rekke reiser som aldri har funnet sted. Per Hanstad, adm. direktør i Revisorforeningen, mener saken er veldig alvorlig.

10.04.2019