Faginformasjon

Vi sørger for at du blir løpende faglig oppdatert. Våre medlemmer har gratis tilgang til Revisjon og Regnskap på nett.

Nyhetsbrev

Få e-post med relevante faglige nyheter. Er du ikke allerede abonnent, meld deg på i dag!

Faginformasjon på nett

Løpende nyhetsformidling innenfor alle relevante fagområder.

Revisjon og Regnskap på papir* og nett

Fagtidsskrift med 8 utgaver pr. år, papir- og nettutgave. Artikler og annet innhold søkbart tilbake til 2003 på nett.

Faglig veiledning*

Gjennom vår faglige veiledningstjeneste kan påloggede medlemmer og praksismedlemmer stille spørsmål til foreningens fagpersoner. Alle fagsaker til Revisorforeningen må sendes inn via den faglige veiledningstjenesten. Mer om tjenesten og hvem som kan bruke den, finner du under faglig veiledning.

Publiserte fagsaker i alle fagkategorier. Mulighet for filtrering etter fagtema og søk i alle spørsmål.

* Gjelder ikke studentmedlemmer