Om oss

”En relevant og fremtidsrettet bransje som bidrar til tillit, effektivitet og verdiskapning i samfunnet og næringslivet.”

DnR mener

• Burde også Stortinget ansatt en statsautorisert revisor?

Det er ikke bare Idrettsforbundet som har problemer med manglende åpenhet og tillit i fritt fall. På Stortinget er det et byggeprosjekt ute av økonomisk kontroll, galopperende driftsutgifter og høy sigarføring.

05.07.2017

• Statsautorisert revisor ny generalsekretær i Idrettsforbundet

Norges Idrettsforbund sliter med tilliten både internt og eksternt etter i lang tid å ha blitt kritisert for høy sigarføring og manglende åpenhet. Nå har Karen Kvalevåg, som er statsautorisert revisor fra NHH, fått i oppdrag å gjenopprette tilliten.

30.06.2017

• En moderne og fremtidsrettet revisorlov

Forslaget til ny revisorlov er fremtidsrettet og legger stor vekt på internasjonal harmonisering. Sammen med de valgte medlemslandopsjonene i EUs revisjonsforordning, er dette ett godt grunnlag for videre utvikling i bransjen, mener Revisorforeningen.

29.06.2017

• Lite imponerende av Regjeringen!

Etter to omfattende delutredninger fra Regnskapslovutvalget, hvorav den ene har ligget to år i departementet, er det som nå presenteres av endringer i regnskapsloven lite imponerende mener Revisorforeningen.

22.06.2017

• Reagerer på offentlig lovbrudd og arroganse

Denne uken ble det kjent at både departementer og andre deler av offentlig sektor bevisst og systematisk bryter offentlighetsloven. Og at de slipper unna med det.

02.06.2017