Revisorforeningen mener

• Historisk topplederansettelse i Revisorforeningen

Generalsekretær Karen Kvalevåg i Norges Idrettsforbund er ansatt som ny administrerende direktør i Revisorforeningen, og blir den første kvinnelige topplederen i Revisorforeningens historie. Den nye topplederens hovedprioritet: - Beskytte og styrke det norske tillitssamfunnet.

20.01.2021

• Cash eller kontroll?

Det har igjen blitt nødvendig med strenge smitteverntiltak og nedstenging av virksomheter. Dette gjelder både virksomheter som er pålagt å stenge, og etter hvert også virksomheter som må stenge fordi kundene uteblir.

03.12.2020

• Statsbudsjettet og klimarisiko

Mange venter spent på regjeringens forslag til statsbudsjett som kommer 7. oktober. Kommer det skattelettelser, nye skatteregler, nye pandemitiltak eller andre spennende forslag?

05.10.2020

• Den store koronadugnaden

Da koronapandemien traff oss, og Regjeringen besluttet å stenge ned Norge den 12. mars, rammet det næringslivet umiddelbart og hardt. For mange forsvant hele eller store deler av omsetningen over natten.

12.06.2020