Bli medlem

Revisor, økonomistudent eller i praksis? Gjør som mer enn 5000 andre - bli medlem i Revisorforeningen!

Er du godkjent revisor, revisor i praksis eller student, kan du bli medlem i Revisorforeningen.

Hva koster det å bli medlem? Meld deg inn

Som medlem får du:

Faglige fordeler

* Spørretjenesten og papirutgaven av Revisjon og Regnskap inngår ikke i gratis studentmedlemskap.

Økonomiske fordeler

• Bankavtale - bl.a. svært gode vilkår på boliglån
  • Rabatter på kurs og tidsskrifter
  • Gode forsikringsordninger for deg privat, revisjonsfirmaer og andre tilknyttede firmaer
  • Gunstige betingelser på nyttige programvarer og verktøy
  • Gode rabatter på faglitteratur og andre fagbøker
Les mer om våre medlemsfordeler

En engasjert forening

Som medlem i Revisorforeningen har du en slagkraftig organisasjon i ryggen. Vi arbeider for å styrke tilliten til selskapenes rapportering, og sikre best mulig rammevilkår for bransjen og for næringslivet for øvrig.

Kontakt oss

Har du spørsmål er vi bare noen tastetrykk unna. Send en e-post til post@revisorforeningen.no eller ring oss på telefon 23 36 52 00.