Forsikringsfordeler hos JBF

Revisorforeningens avtale med JBF Bank og Forsikring gir våre medlemmer unik tilgang til svært gunstige privatforsikringer.

JBF kunde forsikring.png

Revisorforeningen har forhandlet frem en veldig god avtale for deg som er medlem. En av fordelene med en slik kollektiv avtale er at du som kunde ikke trenger å bekymre deg for om du har en god deal med forsikringsselskapet.

Et av Norges mest eksklusive bank- og forsikringstilbud

Revisorforeningens innboforsikring

Revisorforeningens innboforsikring et utviklet spesielt for medlemmene i Revisorforeningen. Du kan velge forsikringssum fra 500 000 kroner og opptil 3 000 000 kroner. Prisen bestemmes ut fra hvor du bor og forsikringssummen du velger.

Gunstige priser på private forsikringer

JBF Forsikring er et forsikringsselskap, kun for utvalgte kundegrupper. Som medlem i Revisorforeningen er du nå en del av denne eksklusive kundegruppen, noe som betyr at du kan kjøpe forsikringer til markedsledende betingelser. Sjekk priser og betingelser for

For deg mellom 18 og 36 år

• JBF Ung – forsikringspakke med innbo-, reise-, verdi- og ulykkesforsikring
  • Mulighet for å utvide med studentforsikring

Ta kontakt med JBF på tlf. 22 94 82 00, eller registrer deg og sjekk pris.

Les mer om dine medlemsfordeler i JBF Bank og Forsikring

På nettsiden hos JBF må du først registrere deg med BankId før du får sjekket medlemsprisen på nett. Det er ingen forpliktelser knyttet til å registrere seg og sjekke pris.