Forsikringsfordeler hos JBF

Å ha gode og riktige forsikringer kan gjøre en større forskjell for familiens fremtid enn du kanskje er klar over. Sammen med deg finner rådgivere i JBF de beste løsningene for deg og din familie, både når det gjelder forsikring og banktjenester.

Personforsikring-landingsside-web-23102023.jpg

Revisorforeningen har forhandlet frem en veldig god avtale for deg som er medlem. En av fordelene med en slik kollektiv avtale er at du som kunde ikke trenger å bekymre deg for om du har en god deal med forsikringsselskapet. 

Et av Norges mest eksklusive bank- og forsikringstilbud

Riktige personforsikringer

Personforsikring gir en ekstra økonomisk trygghet for både deg selv og dine nærmeste. Utbetalingen av forsikringen kan brukes til å mangt, hensikten er å gi økonomisk trygghet dersom du eller en du er ekstra glad i er så uheldig å bli skadet, ufør, rammet av sykdom, eller i verste fall dør.

Les mer om personforsikring hos JBF


Revisorforeningens innboforsikring

Revisorforeningens innboforsikring er utviklet spesielt for medlemmene i Revisorforeningen. Du kan velge forsikringssum fra 500 000 kroner og opptil 3 000 000 kroner. Prisen bestemmes ut fra hvor du bor og forsikringssummen du velger.

Gunstige priser på private forsikringer

JBF Forsikring er et forsikringsselskap, kun for utvalgte kundegrupper. Som medlem i Revisorforeningen er du nå en del av denne eksklusive kundegruppen, noe som betyr at du kan kjøpe forsikringer til markedsledende betingelser. Sjekk priser og betingelser for 

For deg mellom 18 og 36 år

  • JBF Ung – forsikringspakke med innbo-, reise-, verdi- og ulykkesforsikring
  • Mulighet for å utvide med studentforsikring 
  • Ekstra gunstige betingelser på boliglån

Ta kontakt med JBF på tlf. 22 94 82 00, eller registrer deg og sjekk pris.  

Les mer om dine medlemsfordeler i JBF Bank og Forsikring


På nettsiden hos JBF må du først registrere deg med BankId før du får sjekket medlemsprisen på nett. Det er ingen forpliktelser knyttet til å registrere seg og sjekke pris.