Forsikringsfordeler hos JBF

Som medlem i Revisorforeningen kan du bli en av Norges mest fornøyde forsikringskunder og få gode bankbetingelser. Mange sparer raskt inn medlemsavgiften.

JBF kunde forsikring.png

Revisorforeningen har forhandlet frem en veldig god avtale for deg som er medlem. En av fordelene med en slik kollektiv avtale er at du som kunde ikke trenger å bekymre deg for om du har en god deal med forsikringsselskapet. 

Hos JBF Bank og Forsikring får du både gode digitale løsninger og møter dyktige, autoriserte rådgivere. Sammen med deg finner de frem til de beste løsningene for deg, både når det gjelder forsikring og banktjenester.

Et av Norges mest eksklusive bank- og forsikringstilbud

Revisorforeningens innboforsikring

Revisorforeningens innboforsikring et utviklet spesielt for medlemmene i Revisorforeningen. Du kan velge forsikringssum fra 500 000 kroner og opptil 3 000 000 kroner. Prisen bestemmes ut fra hvor du bor og forsikringssummen du velger.

Gunstige priser på private forsikringer

JBF Forsikring er et forsikringsselskap, kun for utvalgte kundegrupper. Som medlem i Revisorforeningen er du nå en del av denne eksklusive kundegruppen, noe som betyr at du kan kjøpe forsikringer til markedsledende betingelser. Sjekk priser og betingelser for 

For deg mellom 18 og 36 år

  • JBF Ung – forsikringspakke med innbo-, reise-, verdi- og ulykkesforsikring
  • Mulighet for å utvide med studentforsikring

Ta kontakt med JBF på tlf. 22 94 82 00, eller registrer deg og sjekk pris.  

Les mer om dine medlemsfordeler i JBF Bank og Forsikring


På nettsiden hos JBF må du først registrere deg med BankId før du får sjekket medlemsprisen på nett. Det er ingen forpliktelser knyttet til å registrere seg og sjekke pris.