ReKomp – kompetanseutvikling enkelt og kostnadseffektivt

ReKomp er et kursabonnement for deg som er revisor eller regnskapsfører. Med ReKomp får du tilgang til alle våre digitale og fysiske kurs. DnR-konferansen inngår ikke i abonnementet, men som abonnent kan du delta på konferansen til rabattert pris.

Kjøp ReKomp Kjøp ReKomp til dine ansatte

 

ReKomp-Revisorforeningens-kursabonnement-banner-web.jpg

Fleksibilitet og forutsigbarhet

I den nye revisorloven som trådte i kraft 1. januar 2021, er det ikke lenger krav om antall timer i enkeltfag. I tillegg utvides fagområdene som gir deg etterutdanningstimer. 

Jan Willem van Woensel Kooy.jpg
– Kompetanse er vårt viktigste aktivum. Vårt abonnement i ReKomp ivaretar kompetansebyggingen på en effektiv og lett tilgjengelig måte, sier Jan Willem van Woensel Kooy i Revisorgruppen Akershus AS.

Dette innebærer at du selv kan bestemme hvilke kurs du ønsker å gjennomføre, ut fra ditt kompetansebehov innenfor totalrammen på 120 timer over en treårsperiode.

Kvantumsrabatt ReKomp kursabonnement rund.jpg

Med vårt nye kursabonnement ReKomp kan du delta på våre kurs og konferanser for en fast pris pr. måned. Dette gir deg full fleksibilitet til å utvikle din kompetanse innenfor de områdene du har størst behov for, og det koster ikke noe ekstra om du et år har behov for å gjennomføre mange kurs.

ReKomp vil for de fleste kunne bidra til lavere etterutdanningskostnader og bidra til en behovsbasert kompetanseutviklingskultur uten alltid å måtte vurdere nytten i forhold til økte kostnader.

Hva koster ReKomp? 

Abonnement Pris pr. år  Pris pr. mnd. 
Medlem 14400 1200
Ikke-medlem  16800  1400

Kvantumsrabatt ved samlet kjøp/bestilling:

  • >10 abonnementer: 5 %
  • >20 abonnementer: 10 %
  • >50 abonnementer: 15 %
  • >100 abonnementer: 20 % 
Kjøp ReKomp Kjøp ReKomp til dine ansatte

 

Ta kontakt med oss om du har spørsmål, eller gå inn på vår kursoversikt for å se hvilke kurs vi tilbyr.