Gratis studentmedlemskap

Studentmedlemskap i Revisorforeningen gir deg bl.a. gratis tilgang til nettutgaven av Revisjon og Regnskap, rabatt på fagbøker og andre medlemsfordeler. Medlemskap er åpent for bachelor- og masterstudenter i regnskap og revisjon, økonomi og administrasjon/ledelse.

Medlemsfordeler for studentmedlemmer

• Kombinert reise- og innboforsikring for 89,- i måneden
  • Knallgod bankavtale - gebyrfri dagligbank og lån til bolig med 1,9 prosent rente
  • Rabatt på bøker fra haugenbok.no
  • Gratis tilgang til nettutgaven av tidsskriftet Revisjon og Regnskap.
  • Tilgang til alt innhold på revisorforeningen.no unntatt vår faglige spørretjeneste.
  • Over 50 % rabatt på tidsskriftene Revisjon og Regnskap og Revisor informerer.
  • Ordinære dagskurs for kr 800.

*   Krever avtalekode, se medlemsfordeler

Les mer om våre medlemsfordeler Meld deg inn

Studentmedlemskap er gratis og opphører når studietiden er over og du begynner i praksis. Revisorforeningen kan da tilby et eget praksismedlemskap som løper frem til du har fått din godkjenning som registrert eller statsautorisert revisor fra Finanstilsynet.

Følg Revisorforeningens studenttavle på Facebook.

Spørsmål om studentmedlemskap?

Ta gjerne kontakt med oss på post@revisorforeningen.no eller telefon
23 36 52 00 for mer informasjon.