Revisorforeningen har inngått samarbeidsavtale med Jbf bank og forsikring

Høsten 2021 signerte Revisorforeningen en unik samarbeidsavtale med Jbf bank for forsikring. Avtalen gir medlemmene i Revisorforeningen en unik tilgang til kanskje markedets gunstigste forsikrings- og banktjenester for privatpersoner.

Publisert:
Jbf-avtale-1200x628-FB-og-LinkedIn.jpg

Avtalen med Revisorforeningen er den første og foreløpig eneste Jbf har inngått utenfor «familien». Det er en anerkjennelse og tillitserklæring til oss som yrkesgruppe og bransje.  

JBF_signering.jpg
Fra avtalesigneringen høsten 2021: Konsernsjef Helge Dalen i JBF Bank og Forsikring og adm. direktør Karen Kvalevåg i Revisorforeningen.

Hvem er Jbf bank og forsikring? 

Jbf er et finanskonsern bestående av Jernbanepersonalets sparebank og Jernbanepersonalets forsikring gjensidig. Jbf er et kundeeiet finanskonsern med en historie som strekker seg helt tilbake til 1885 da Innskudds- og låneforeningen på Hamar ble etablert.  

For Revisorforeningen er det betryggende også å kunne notere at Jbf, for femte året på rad, ifølge Barcode-listen 2021, har Norges mest fornøyde kunder, uavhengig av bransje. Jbf sitt mål er å være en verdifull partner og alltid være til stede for sine kunder.   

Hvilke fordeler får medlemmer i Revisorforeningen med den nye avtalen?  

Egen Innboforsikring

Revisorforeningen har, sammen med Jbf, utviklet en egen Innboforsikring for medlemmene. Man kan velge forsikringssum fra 500 000 kroner og opptil 3 000 000 kroner. Prisen bestemmes av hvor medlemmet bor, og forsikringssummen man velger.

Tilgang til antagelig Norges mest eksklusive bank- og forsikringstilbud

Jbf forsikring er et forsikringsselskap, kun for utvalgte kundegrupper. Medlemmer av Revisorforeningen er nå en del av denne eksklusive kundegruppen, noe som betyr at de kan kjøpe forsikringer til markedsledende betingelser.  

Medlemmer i Revisorforeningen tilbys konkurransedyktige betingelser på dagligbank, lån og sparing gjennom Jbf bank - en sparebank i Eika-alliansen. I tillegg får medlemmene tilgang til Jbf Bank sitt omfattende servicekonsept for banktjenester. 

Les mer om Revisorforeningens medlemstilbud hos Jbf på Jbf.no  

Personlig rådgivning og digitale løsninger

Jbf har fokus på å være nære og personlige. Hos Jbf møter du derfor både gode digitale løsninger og ekte mennesker. Jbf sine autoriserte og kompetente rådgivere finner, sammen med deg, frem til de beste løsningene for deg både når det gjelder forsikring og banktjenester.