1B Nytt fra Revisjonskomitéen

Dette kurset er for deg som har erfaring som praktiserende revisor og ønsker å holde deg oppdatert med de ferskeste standardene, veiledningene og eksemplene som er utgitt av Revisjonskomiteen.

Mål med kurset

Etter endt kurs skal du ha en dypere forståelse av Revisjonskomiteens betydning og rolle i utviklingen av revisjonsstandarder. Du skal bli oppdatert på de siste revisjonsstandardene, spesielt SA 3802 og standarden for revisjon av mindre komplekse virksomheter (ISA for LCE). Du skal forstå bakgrunnen for de nyeste endringene samt hvordan disse kan påvirke din daglige revisjonsprosess. Til sist ønsker vi at du skal få en bredere forståelse av aktuelle praktiske problemstillinger fra revisjonspraksis.

Målgruppe

Kurset er beregnet på erfarne revisorer.

Kursinnhold

  • Revisjonskomiteens rolle: Vi innleder med Revisjonskomiteen rolle i utviklingen av revisjonsstandarder, veiledninger og eksempler.
  • De nyeste revisjonsstandardene: Vi vil gjennomgå de seneste revisjonsstandardene som nylig er offentliggjort, inkludert en nærmere titt på høringsutkastet til ISA for LCE og fortelle litt om endringene i den vedtatte SA 3802.
  • Beste praksis: Vi tar opp noen av de mest aktuelle praktiske problemstillingene som vi har diskutert det siste året. Videre gir vi vår vurdering av hva som kan anses som beste praksis i disse situasjonene, basert på både revisjonsteori og erfaring.

Kursform

Direktesendt forelesning med mulighet for spørsmål.

Les mer

Foredragsholdere

Ruben Bjerketveit

Statsautorisert revisor, fagsjef revisjon
Revisorforeningen

Anne Grethe Wirum

Statsautorisert revisor
SLM Revisjon AS