ReKomp – kursabonnement

ReKomp er et kursabonnement for deg som er revisor eller regnskapsfører. ReKomp inkluderer alle våre digitale og fysiske kurs, unntatt DnR-konferansen og Akademiet for bærekraftsrapportering. Som abonnent kan du delta på disse til rabattert pris. Du må selv melde deg på kursene og konferansene du ønsker å delta på.

Kjøp ReKomp Kjøp ReKomp til dine ansatte

 

16438 - DnR - ReKomp banner til nettside.jpg

 

I revisorloven som trådte i kraft 1. januar 2021, er det ikke lenger krav om antall timer i enkeltfag. I tillegg utvides fagområdene som gir deg etterutdanningstimer. 

Grete Stokkeland Lorentzen ReKomp.jpg
– Med ReKomp er terskelen for å delta på kurs blitt mye lavere. Et stort og bredt kurstilbud gir oss mulighet til å delta på kurs vi tidligere kanskje ikke hadde prioritert, sier Grete Stokkeland Lorentzen i Idsø & Ravnås Revisjon AS.

Dette innebærer at du selv kan bestemme hvilke kurs du ønsker å gjennomføre, ut fra ditt kompetansebehov innenfor totalrammen på 120 timer over en treårsperiode.

Med vårt kursabonnement ReKomp kan du delta på våre kurs og konferanser for en fast pris pr. måned. Dette gir deg full fleksibilitet til å utvikle din kompetanse innenfor de områdene du har størst behov for, og det koster ikke noe ekstra om du et år har behov for å gjennomføre mange kurs.

ReKomp vil for de fleste kunne bidra til lavere etterutdanningskostnader og bidra til en behovsbasert kompetanseutviklingskultur uten alltid å måtte vurdere nytten i forhold til økte kostnader.

Min kursplanlegger

Som abonnent på ReKomp får du også tilgang til Min kursplanlegger på revisorforeningen.no. Med kursplanleggeren kan du enkelt holde oversikt over status på dine etterutdanningstimer som revisor og regnskapsfører. 
Les mer om min kursplanlegger

Hva koster ReKomp?

16438 - DnR - ReKomp bombe til nettside.jpg
Abonnement Pris pr. år 2024 Pris pr. mnd. 2024
Medlem 15 600 1 300
Andre  18 300 1 525

Kvantumsrabatt ved samlet kjøp/bestilling:

  • >10 abonnementer: 5 %
  • >20 abonnementer: 10 %
  • >50 abonnementer: 15 %
  • >100 abonnementer: 20 % 

Prisen justeres årlig ved årsskiftet. 

Kjøp ReKomp Kjøp ReKomp til dine ansatte

 

Ta kontakt med oss om du har spørsmål, eller gå inn på vår kursoversikt for å se hvilke kurs vi tilbyr.