DnR-konferansen 2024

Dato:

04.09.2024 - 05.09.2024 kl. 09:30 - 16:00

Sted:

Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen

Påmeldingsfrist:

31.08.2024

Priser

Pris:

Medlem: kr 9 350

Andre: kr 10 400

ReKomp: kr 6 200

Vi har gleden av å invitere deg til høstens store høydepunkt - DnR-konferansen 2024! Konferansen går av stabelen onsdag 4. og torsdag 5. september på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport, Gardermoen! På menyen finner du hele 22 kurs fra bransjens beste fagpersoner og festarrangement med underholdning fra Jon Niklas Rønning Trio!

Målgruppe 

Kursene er beregnet for revisorer, revisormedarbeidere med 1−4 års erfaring, regnskapsførere, advokater og andre interesserte. Kursene har en praktisk vinkling og fokus på SMB. 

Priser 

 • ReKomp kr 6 200 
 • Medlem kr 9 350 
 • Andre kr 10 400 

Plenum I: Rikets tilstand, revisors rolle og AI-drevet revisjon 

Vi starter dagen med «rikets tilstand». Her vil sjefsøkonom Harald Magnus Andreassen i Sparebank 1 Markets gi deg en oppdatering på status og utsikter for utviklingen i norsk og internasjonal økonomi.  

Deretter blir det paneldiskusjon om revisors rolle i dagens samfunn, sett i lys av den økonomiske situasjonen og utviklingen i samfunnet. Panelet består av DnR styreleder, direktør for markedstilsyn Anne Merethe Bellamy fra Finanstilsynet, statsautorisert revisor og partner Trond Dolvik i BHL og senior associate Margrethe Hesstvedt Solstad i PwC. Panelet ledes av markeds- og kommunikasjonsdirektør Øystein Ingdahl fra Deloitte. 

Videre vil AI-direktør i PwC, Lars Erlend Leganger holde en presentasjon om AI-drevet revisjon, og hvordan man kan komme i gang med å benytte kunstig intelligens.  

Plenum II: Etiske perspektiver på revisors rolle 

Professor i økonomi Alexander Wright Cappellen fra Norges Handelshøyskole gir et oppdatert innblikk i hvordan etikk er avgjørende for å opprettholde tillit i revisjonsprosessen. Kurset vil presentere ny forskning på betydningen av tillit i samfunnet og hvordan man bygger tillit.  

Grunnopplæring 

Er du nyansatt medarbeider med 1−4 års erfaring? Vi har laget en kursrekke som tar for seg grunnleggende revisjon. Kursene er også åpne for andre interesserte.  

Mingletreff og festarrangement 

Vi inviterer deg til et hyggelig mingletreff med lett servering i baren, onsdag 4. september fra kl. 17.15 til 18.30. Deretter fortsetter kvelden kl. 19.30 med festarrangement med god mat, forfriskninger og førsteklasses underholdning fra Jon Niklas Rønning Trio! Begge arrangementene er inkludert i konferanseprisen. 

Overnatting 

Trenger du overnatting? Overnattingen bestiller du separat. Bestillingsfrist overnatting er 21. august.  

Utstilling 

Vi inviterer samarbeidspartnere og leverandører til å ha stand på konferansen. Ønsker du å være utstiller? Kontakt [email protected] 

Miljøfyrtårn − en grønn konferanse

Som et ledd i Revisorforeningens miljøfyrtårnarbeid legger vi opp til en miljøvennlig konferanse med lavt miljøavtrykk. Det innebærer bl.a.:  

 • Kursstedet skal være miljøsertifisert.
 • Deltakerne skal bli informert om miljøtiltak på forhånd.
 • Menyen skal være kortreist og miljøvennlig.
 • Man skal unngå frislipp av ballonger, glitter og andre effekter som forsøpler.
 • Deltakerne skal kunne velge miljøvennlig transport.
 • Bannere, reklameartikler og annet fysisk informasjonsmateriell skal minimeres.
 • Det skal være et godt merket system for kildesortering av avfall.
 • Arrangør skal dokumentere at kriteriene for miljøvennlig arrangement er oppfylt.

Programoversikt 

Last ned hele progammet i PDF.  

Les mer

Se programmet

Onsdag 4. september

Torsdag 5. september